Afhaalmagazijn

Service:

+31 (0)495 59 11 16

** Onze hoofdactiviteiten; Reparatie, onderhoud en verkoop machines - Oliehandel - Hydrauliekservice - Landbouwmechanisatie - Techniekwinkel - Bosbouwservice ** Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp; 06 307 06 212 **

Afhaalmagazijn


Een belangrijke tak binnen ons bedrijf is het leveren van technische producten aan de zakelijke markt en eindverbruikers. Of u nu een oldtimer tractor aan het opknappen bent of uw dagelijks werk bestaat uit het repareren van voertuigen of machines waarbij u opzoek bent naar de juiste artikelen. Speciaal daarvoor hebben wij ons magazijn ingericht en veel fabrikanten om ons heen weten te verzamelen, zodat wij u bijna altijd van dienst kunnen zijn.


Een veel gehoorde zin, waar wij dan ook best trots op zijn, is: "Als ze het bij van de Gevel niet meer hebben, kunnen maken of weten te leveren dan hoef je zelf niet verder te zoeken'. Juist in deze specialistische producten zijn wij erg sterk, maar zeker ook voor de overige technische producten kunt u bij ons terecht. Ook als het maar om één bout gaat of maar één meter slang, wij helpen u graag met zowel grote als kleine verpakkingen.


Uw kunt uw bestelling plaatsen via het formulier, e-mail, WhatsApp, telefonisch of u komt langs in onze winkel op het Rondven 13, 6026 PX Maarheeze. Indien uw bestelling klaar ligt krijgt u van ons een afhaalbericht via WhatsApp of e-mail.


Van de Gevel Mechanisatie is uw leverancier als het om technische producten gaat!

Kramp september 2019 van de Gevel Mechanisatie BV, Maarheeze 2
Kramp september 2019 van de Gevel Mechanisatie BV, Maarheeze 2
Kramp september 2019 van de Gevel Mechanisatie BV, Maarheeze 1
Kramp september 2019 van de Gevel Mechanisatie BV, Maarheeze 1
 
 
 
 
 
 
 
 

Alleen volledig ingevulde formulieren worden geaccepteerd en meegenomen als bestelling, adviesvraag of prijsaanvraag. Probeer uw vraag of omschrijving zo compleet mogelijk te maken (aantallen/afmetingen), vaak helpt het om ons via e-mail of WhatsApp een foto mee te sturen. Mocht het voor ons niet duidelijk zijn, nemen wij altijd contact met u op voordat wij tot levering overgaan.

van de Gevel Mechanisatie BV

Rondven 13

6026 PX Maarheeze

Tel. 0495 59 11 16

info@vandegevelmechanisatie.nl


WhatsApp: 06 307 06 212

ma t/m vrij: 8.00 uur - 17.00 uur


Openingstijden:

ma t/m vrij: 8.00 uur - 17.00 uur

zat: 8.00 uur - 15.00 uur

zon- & feestdagen: Gesloten

Onze partners:

Kramp

Granit

Sparex

Kroon-Oil

Nilfisk

Airpress

Creemers

Thermobile

Ligth-Vest

De hydrauliek expert en service specialist

van Brabant en Limburg!

Copyright © 2018 van de Gevel Mechanisatie BV Maarheeze alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring van de Gevel Mechanisatie BV